fbpx skip to Main Content

U verblijft op een authentiek eeuwenoud landgoed in een idyllische en serene omgeving in een Portugese wijnboerderij ofwel een Quinta. Deze is gelegen in Rossas in het groene hart in het noorden van Portugal. De Quinta maakt onderdeel uit van een pittoresk dorp op het platteland.

De Quinta is gelegen op een afgeschermd terrein met een prachtige fontein en druivenranken. In de groene tuin zijn veel palmbomen en fruitbomen en het grootste deel van het jaar kunt u er genieten van de kleurrijke bloemenpracht. Tijdens de lessen in de buitenlucht kijkt u uit over het dal en naar de bergen. ’s Avonds wordt de tuin feeëriek verlicht.

De Quinta is recentelijk gerestaureerd en voorzien van alle luxe en moderne voorzieningen. Op het landgoed bevindt zich de accommodatie met een zeer ruime living en keuken en vier grote slaapkamers. Verder is er een bijgebouw met nieuw ingerichte slaapkamers en drie nieuwe dome-shelters, luxe koepeltenten.

Alle slaapvertrekken zijn voorzien van twee hotelbedden, kast, toilet en douche, zitje, waterkoker, thee en föhn. (badjassen & handdoeken beschikbaar tegen betaling). Vanuit de Quinta ziet u het zwembad liggen.

Er is een gezellige leefruimte met comfortabele zitgroepen. Hier kan gezamenlijk worden gegeten, maar meestal wordt buiten op het terras gegeten.

Wellness en sportruimte

Op de Quinta is een wellness aanwezig en ook een sportruimte met een spinningbike, hometrainer, loopband, crosstrainer en gewichten. Voor nog meer energie en ontspanning!

Wanneer komt u 'gezond genieten' op onze Quinta in Portugal?

Boek nu via onze website!

8 daags verblijf in een kamer

1.195

Aantal:
Categorie:

8 daags verblijf in een dome shelter

1.195

Aantal:
Categorie:
Back To Top