fbpx skip to Main Content

Gea van Wisdijk

Gea is de oprichtster van Restart your Energy BV sinds 2018. Ze werkt al ruim 30 jaar als maatschappelijk werker. In haar praktijk ziet ze dagelijks hoeveel mensen kampen met vermoeidheid en lusteloosheid die in een vicieuze cirkel belanden. Naast een opleiding tot individueel trajectbegeleider is Gea ook trainer en coach. Ze heeft zwemlessen gegeven en aerobiclessen verzorgd. Ze droomde ervan om mensen een nieuwe start te laten maken, te motiveren en te inspireren. Met Restart your Energy maakt ze haar droom werkelijkheid.

Gooi het roer om naar een gezondere leefstijl. Dat is niet denken maar doen, vindt ze.

Motto:
Motto:

‘Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet’

Josien Godding

Josien is personal trainster, sport- en yogadocente, voedingsdeskundige en masseuse. Sport, voeding en gezondheid zijn haar grote passies. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Sport, Gezondheid en Management. Daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd als gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor en coach. Ook volgde zij vele sportopleidingen zoals personal training, bodyshape, pilates, yoga.
Sinds 2005 begeleidt Josien mensen bij het behalen van sportieve- en gezondheidsdoelen. Zij geeft met veel enthousiasme les en draagt haar passie voor bewegen en voeding graag over. Ze is retreat coach en heeft de afgelopen jaren al vele gezondheidsreizen en retreats begeleid.

Motto:
Motto:

’Voor een blijvende verandering is een goede mindset belangrijk’

Wanneer komt u 'gezond genieten' op onze Quinta in Portugal?

Boek nu via onze website!

8 daags verblijf in een kamer

1.195

Aantal:
Categorie:

8 daags verblijf in een dome shelter

1.195

Aantal:
Categorie:
Back To Top