fbpx skip to Main Content

Welkom

Bij aankomst wordt u door ons natuurlijk van harte welkom geheten onder het genot van een welkomstdrankje en kunt u even bijkomen van uw reis.  Vervolgens krijgt u een rondleiding over de Quinta zodat u zich direct een beetje thuis voelt en u gerust aan uw vakantie kan beginnen.

Intake gesprek in het weekend

Een ieder heeft zo zijn eigen doelen. Deze kunnen kenbaar gemaakt worden tijdens het intake gesprek zodat we zoveel mogelijk met een ieders wensen rekening kunnen houden. Op vrijdag of zaterdag zal met elke gast een persoonlijk gesprek plaatsvinden. In dit gesprek kunt u uw persoonlijke wensen en doelen dan kenbaar maken. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een Body Analyzer tijdens de intake. U krijgt hiermee onder meer een goed inzicht in de verhouding van uw gewicht, vetpercentage en vochtbalans.

Dagprogramma

Het sport- en activiteitenprogramma wordt opgebouwd op een niveau dat voor iedereen haalbaar is. Elke dag begint om 8.00 uur met een stevige wandeling door de mooie natuur die Portugal te bieden heeft. Tijdens deze wandeling laadt u op. Gasten die liever willen joggen kunnen daar ook voor kiezen. Ze krijgen een route mee en er wordt een tijd afgesproken, zodat gezamenlijk wordt teruggekeerd naar de accommodatie.

Bij terugkomst wordt er een fruitontbijt geserveerd. Daarna kunt u genieten van uw verblijf op de Quinta. Rondom het zwembad zijn verschillende loungebedden of zitjes. U kunt verder ook onbeperkt gebruik maken van de wellness waaronder het verwarmd zoutwaterbad, whirlpool, sauna en sportzaal.

Om 11.00 uur is er een tweede sportmoment. De lessen variëren per dag: yoga, aerobics, pilates, bodyshape. De lessen worden met zorg samengesteld door sportdocent Josien Godding. Zij kan op verzoek ook een individuele training verzorgen.

Om 13.30 uur krijgt u een gezonde lunch aangeboden. Deze bestaat uit verse groenten, salades en noten. Tijdens een voedingsworkshop zal helder uitgelegd worden hoe u zelf eenvoudig en snel met gezonde recepten iets verantwoords op tafel kan zetten.

Om 17.00 uur wordt u uitgedaagd om mee te doen aan aqua joggen. Met aqua belts en spaghetti tubes kunnen veel oefeningen gedaan worden om de spieren goed te verstevigen.

Om 19.00 uur wordt een heerlijke avondmaaltijd geserveerd. Deze wordt verzorgd door onze kok. De maaltijden bestaan uit verse groenten, vlees en/of vis, noten.

De rest van de avond is geheel aan u. Er zijn boeken, tijdschriften en spelletjes op de Quinta beschikbaar, maar u kunt ook ontspannen in de schitterende tuin.

Voeding

De maaltijden bij Restart your Energy zijn onbewerkt zonder toevoeging van suikers. Geen onnatuurlijke ingrediënten (zoals e-nummers), sappen of shakes, maar echt puur eten in kleine porties. Er wordt vers gekookt met producten die rechtstreeks uit de natuur komen en geen lange ingrediëntenlijst bevatten. De maaltijden bestaan uit groenten, fruit, zaden, noten, eieren, vis, vlees, knollen en bollen.

Let op: Wij geloven dat het belangrijk is te wennen aan kleinere porties en te ontwennen van de hoeveelheid slechte vetten en suikers die we dagelijks binnenkrijgen. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, toch? In combinatie met het sportprogramma leidt dit tot een zeer positief gevoel wat u nog lang na uw Restart week zult kunnen voelen. We willen wel waarschuwen met de mededeling dat we geen ALL-INN concept aanbieden waarbij onbeperkt eten tot de mogelijkheden behoort. U zult voldoende gezonde en verse voeding krijgen om alle onderdelen van het programma te kunnen volbrengen.

Massage

Tijdens uw verblijf kunt u een heerlijke ontspanningsmassage boeken. Massages zijn gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Daardoor heeft een massage ook een sterk positieve werking op het lichaam en de geest.

Wanneer komt u 'gezond genieten' op onze Quinta in Portugal?

Boek nu via onze website!

8 daags verblijf in een kamer

1.195

Aantal:
Categorie:

8 daags verblijf in een dome shelter

1.195

Aantal:
Categorie:
Back To Top